Bezoek Blindspot, Itonomy en TouchWonders op Webwinkel Vakdagen 2024

18 Jan 2024

Leestijd: 2 min

Entertainment
Nieuws
Aankondiging

De Webwinkel Vakdagen zijn hét ontmoetingsplatform voor de digitale commerce branche. Kom op 23 & 24 januari 2024 naar de Jaarbeurs Utrecht en laat je inspireren over marketplaces, platforms, e-commerce software, user experience, omnichannel, branding en nog veel meer! 

De impact van composable commerce
De Cronos agencies Blindspot, Itonomy en Touchwonders kunnen uiteraard niet ontbreken op de WWV. Bram Birkhoff van Blindspot en Ben van Steenbergen van Itonomy hebben een inspirerende talk over “De impact van composable commerce”. Composable commerce stelt je namelijk in staat om eenvoudig en snel nieuwe features en functionaliteiten te implementeren. Hierbij is een effectieve gebruikerservaring die bijdragen aan brand awareness, sales en loyalty uiteraard van groot belang om het resultaat van jouw digitale kanalen te maximaliseren.

Jouw webshop naar de App Stores
Heiko Beereboom van Touchwonders geeft samen met Pip Studio de presentatie; “Eenvoudig met je webshop naar de App Stores: Pip Studio lanceert een App voor online groei!”. Door een unieke combinatie van App- en Webtechnologie wordt het mogelijk om dit kansrijke marketing kanaal op laagdrempelige wijze te realiseren, vanuit Pip Studio's bestaande webshop. Een opvallend kenmerk van de Pip Studio App is het beheer van de app via hetzelfde CMS als het CMS van de webshop. Met de Pip Studio app verwacht het bekende Lifestyle merk internationale online groei te realiseren.

Scoor snel jouw gratis ticket en dompel je onder in de wereld van e-commerce!