Elision en Jungle Minds voor The Straumann Group

Bestellen met een glimlach

Dankzij een verrijkte klantbeleving gebaseerd op SAP Commerce Cloud kunnen tandheelkundige professionals nu snel klikken en alles eenvoudig vinden tijdens het bestellen. Click. Find. Smile.

Business impact

1

platform

+6

brands

14

languages

30

countries

Straumann Group gaat voor perfecte klantbeleving
De Straumann Group is een puur B2B-bedrijf, maar begrijpt als geen ander dat haar klanten een B2C klantbeleving verwachten. Dit onderscheid is noodzakelijk in deze zeer competitieve markt.

Dankzij een helder begrip van de behoeften van hun klanten biedt de nieuwe online winkel een mobielvriendelijke omgeving voor online winkelen, snelle zoekfunctionaliteit, uitgebreide productinformatie, productbundels en een gestroomlijnde afrekenprocedure met gepersonaliseerde prijzen en klantspecifieke voorwaarden.

Dit stelt tandheelkundige professionals wereldwijd in staat om de juiste productkeuze te maken en zorgt ervoor dat ze profiteren van een moeiteloze klantbeleving.

Samen met het geweldige team van Elision en Jungle Minds hebben we de klantbeleving volledig getransformeerd.

Customer experience to the max
De Straumann Group heeft zich toegelegd op verdere internationale uitbreiding en werd hierdoor al snel geconfronteerd met de beperkingen van het SAP Web Channel Experience Management (WCEM). Dus tijd om over te stappen op het SAP Commerce Cloud platform.

Eén geïntegreerd team zonder organisatorische grenzen maakt echt het verschil.

De impact voor The Straumann Group

De belangrijkste doelen van de online winkel naar SAP Commerce Cloud:

  • Het verhogen van de gemiddelde orderwaarde (AOV) door "customer effort" te verminderen.
  • Het bieden van een betere klantervaring door uitgebreide productinformatie en toekomstbestendige B2B-functionaliteiten.
  • Mobiel winkelen mogelijk maken voor een naadloze multichannel-ervaring.
  • Minder onderhoud en snellere time-to-market door gebruik te maken van een multi-brand en een meertalig online winkeltemplate voor snelle internationale uitbreiding.

Meer info?
Wil je meer weten? Neem dan snel contact op met Aroen Sharma!