AppReef voor Hyster-Yale

Hyster-Yale optimaliseert productieproces met Power Apps van AppReef

Ontdek hoe marktleider Hyster-Yale, gespecialiseerd in material handling equipment voor zeehavens, zijn productieproces revolutionair transformeerde met AppReef's Power Apps.

Uitdagingen overwonnen met innovatieve technologie
Hyster-Yale stond voor aanzienlijke uitdagingen in hun productieproces. Het ontbreken van actieve kwaliteitscontrole, handmatige invoer van serienummers, verlies van formulieren, en fysieke opslag van papieren vormden obstakels voor efficiëntie en nauwkeurigheid.

De AppReef oplossing: digitalisering met Power Apps
AppReef, de vertrouwde partner van Hyster-Yale, ontwikkelde een oplossing op basis van Microsoft Power Apps. De oplossing omvat:

  • Automatische serienummergeneratie: voor elk onderdeel van de heftruck worden serienummers gegenereerd, gestroomlijnd en geïntegreerd met het bestaande AS/400 systeem.
  • Een intuïtieve interface ter vervanging van het omslachtige AS/400 systeem.
  • Wereldwijde implementatie: dankzij reproduceerbare templates kunnen de ontwikkelde toepassingen wereldwijd worden uitgerold, wat resulteert in consistente efficiëntieverbeteringen.

Waarom Power Apps?

De voordelen voor Hyster-Yale

  • Overweldigend overtuigend: de ontwikkelde MVP’s zijn niet alleen overtuigend maar ook indrukwekkend.
  • Verbeterde data-integriteit en governance: de integratie van Power Apps zorgt voor een aanzienlijke verbetering van data-integriteit en governance.
  • Gebruiksvriendelijke applicaties: de applicaties bieden een uiterst gebruiksvriendelijke ervaring, waardoor de efficiëntie van gebruikers wordt gemaximaliseerd.
  • Reproduceerbare templates voor wereldwijde implementatie: de technologie is niet alleen krachtig maar ook schaalbaar, waardoor Hyster-Yale de technologie kan implementeren in verschillende fabrieken wereldwijd.

Gestandaardiseerde oplossingen voor wereldwijde groei
AppReef's gestandaardiseerde oplossing biedt Hyster-Yale niet alleen de tools om het huidige productieproces te optimaliseren maar ook de flexibiliteit om wereldwijd te groeien.

Meer info?
Wil je meer weten? Neem dan contact op met Jan Brouwer van AppReef.

Of kijk de video op https://www.youtube.com/watch?v=HLwQVaRmscs&t=2sHyster-Yale video