JungleMinds voor ECT

ECT digitalisering in de wereld van containers

Hoewel digitalisering veel supply chains nauwkeuriger en transparanter heeft gemaakt, blijft het digitaliseren van de reis van containers onontgonnen terrein. Hutchison Ports ECT Rotterdam erkende dit en zette koers om dat gebied te veroveren.

het verbeteren van de transparantie voor alle belanghebbenden

De uitdaging in de containerreis
Om de positie van ECT in het logistieke proces te versterken, richt ECT zich op de gehele containerreis dat waardevol is voor dienstverleners en verladers in de logistieke keten. De belangrijkste doelen in dit proces zijn het verbeteren van de transparantie voor alle belanghebbenden in de keten en het vinden en faciliteren van nieuwe manieren om inkomsten te genereren.

De oplossing: MyTerminal
In de logistiek creëer je waarde door optimalisatie. Om dit te vergemakkelijken, heeft JungleMinds een nieuw platform gelanceerd, MyTerminal. Dit geeft verladers toegang tot realtime, nauwkeurige en betrouwbare informatie en meldingen, zodat ze altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen. Dankzij slimme geschatte lostijden kunnen verladers anticiperen en hun supply chain efficiënter maken. MyTerminal is bedacht, ontworpen en getest om te bewijzen dat digitale diensten nieuwe inkomstenmodellen voor ECT kunnen ondersteunen. Via gebruikerstesten heeft JungleMinds de zakelijke waarde en bereidheid om te betalen gevalideerd. Om de duurzaamheid en schaalbaarheid van nieuwe inkomstenstromen te waarborgen, is MyTerminal zo gebouwd dat ECT eenvoudig aanvullende diensten voor andere doelgroepen kan lanceren.

De impact voor ECT

  • Snelle voortgang: MyTerminal ging van concept naar een live bètaversie in slechts 3 maanden, met daadwerkelijke opbrengsten.
  • Uitrol: JungleMinds heeft ECT ondersteund bij de lancering van het Terminal service-voorstel.
  • Perfect in-house team: ontwikkeling van de eerste ECT-servicepropositie met een user-centric approach in co-creatie met opdrachtgever.

Meer info?
Wil je meer weten over het proces en de oplossing? Neem dan contact op met Lennart de Haan.