Over Cronos

Let maar niet op ons.

Want het gaat om onze ondernemers in technologie en consultancy. Om hun oplossingen, hun gedrevenheid én die van hun opdrachtgevers. Als groep bestaan we al meer dan 30 jaar, en vormen we een netwerk van ruim 600 bedrijven en 9000 tech experts in de Benelux. Zo vinden ambitieuze klanten alle zekerheid en kennis om hun meest uitdagende vragen voor te leggen.

Lorem ipsum
Cronos biedt de kracht van een groep en de kennis van een specialist

Dit maakt ons sterk

Sterke groep

Cronos brengt het beste van twee werelden samen; de kracht en ervaring van een grote groep bedrijven en de kennis en snelheid van een specialist. Met meer dan 30 jaar ervaring weten wij als geen ander wat het beste werkt. We kunnen met onze ondernemende mensen snel inspringen op nieuwe kansrijke technologieën.

Dit maakt ons sterk

Ruimte en focus

Door de focus te leggen op een bepaalde technologie blinken onze ondernemers uit in hun specialisme. Door de ondernemende cultuur worden nieuwe technologieën snel omarmd en doorgrond. Op deze manier kan voor elke innovatieve klantvraag de juiste oplossing ontwikkeld worden. Hierbij is persoonlijke aandacht van groot belang.

We vinden elkaar in ondernemerschap en innovatie

Dit maakt ons sterk

Innovatief en complementair

Cronos wil geen verzameling van bedrijven zijn, wel een groep van specialisten die elkaar versterken en met elkaar samenwerken. Zo vinden ambitieuze klanten alle zekerheid en kennis om hun meest uitdagende en uiteenlopende vragen voor te leggen.