Over Cronos

Let maar niet op ons.

Want het gaat om onze ondernemers in technologie en consultancy. Om hun oplossingen, hun gedrevenheid én die van hun opdrachtgevers. Als groep bestaan we al meer dan 30 jaar, en vormen we een netwerk van ruim 600 bedrijven en 9000 tech experts in de Benelux. Zo vinden ambitieuze klanten alle zekerheid en kennis om hun meest uitdagende vragen voor te leggen.

Lorem ipsum
Cronos biedt de kracht van een groep en de toewijding van een specialist

Dit maakt ons sterk

Voor vrijheid en focus

We geloven sterk in doen waar je goed in bent. Voor de meeste mensen in ons ecosysteem is dat: nieuwe technologische paden bewandelen, en gaandeweg ontdekken wat werkt. De rest haalt juist de lol uit het ondersteunen en terzijde staan van die ontdekkingsreizen.

Dit maakt ons sterk

In alle rust en ruimte

Wat we vandaag starten hoeft niet morgen al perfect te zijn, want we hebben een lange adem. Met meer dan dertig jaar ervaring weten we zo langzamerhand wat werkt: ondernemers de ruimte geven hun specialisme aan te scherpen door hun interesses te volgen.

We vinden elkaar in ondernemerschap en de focus op innovatie

Dit maakt ons sterk

En altijd creatief

Misschien niet het eerste wat in je opkomt als je aan business en technologie denkt. En toch begint elke ondernemer binnen de Cronos groep met een idee dat anders is dan alle andere. Wij zeggen: doe maar. Ook als het spannend is.